0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Ullerslev Snedkerforretning

Møblér med Ullerslev Snedkerforretning

Møblér med Ullerslev Snedkerforretning

Om os

Møblér med Ullerslev Snedkerforretning i Nakskov

Møblér med Ullerslev Snedkerforretning i Nakskov blev stiftet helt tilbage i 1965 med det udgangspunkt at være et typehusfirma. Vi har gennem årene erfaret at ved at samarbejde med andre møbelbutikker med samme mission og kerneværdier som os selv, kan vi forstærke vores budskab. Derfor er vi i dag blevet en stolt del af Møblér-kæden, som gør at vi kan tilbyde de bedste kvalitetsmøbler til markedets skarpeste priser. 

Det betyder også, at vi dag har et dedikeret indkøbsteam, der på fuld tid sidder klar til at spotte nye trends på det europæiske markedet. Her samarbejder vi med de førende- og upcoming møbelproducenter. På denne måde kan vi tilbyde de bedste priser på de førende mærker af kvalitetsmøbler i vores møbelbutik i Nakskov.

Gratis levering på dine møbler

Vi tilbyder fri levering på køb over 7.000 kr., og på køb under 7.000,- koster det 500 kr.

En møbelbutik med et stort udvalg

Vi kan tilbyde dig en møbelbutik med et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boligtilbehør til din bolig, sommerhus og kontor eller andet. Vi har indrettet vores butik med forskellige indretningsløsninger, så du med garanti finder noget efter din smag. Vi har både en løsning for dig, som er til det moderne og minimalistiske samt til dig som søger noget helt klassisk. Vi har møbler, så du kan indrette stuen, spisestuen, køkkenalrum, soveværelset, børneværelset, kontoret og entréen. Alle vores møbler er udvalgt efter høje krav og standarder, så du får en holdbar og tidløs løsning til din boligindretning. 

Kom derfor ind og se vores spændende udvalg af forskellige spiseborde i forskellige træsorter, sofaer i forskellige størrelser og materialer eller vores udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge, planssenge og boxmadrasser. 

Møbler til stuen

Stuen er det sted, hvor du slapper af, hvor familien samles og stedet hvor du vil byde dine gæster ind. Uanset om du slapper af på sofaen foran tv’et, eller I sidder omkring spisebordet, er det vigtigt at indrette stuen, så du føler du er hjemme. Der er mange muligheder for at indrette sin stue med både møbler og boligtilbehør. Det kan derfor være en fordel at besøge vores showroom, hvor du kan mærke de forskellige stemninger og muligheder, der er for at indrette din dagligstue. 

Du kan både vælge et lyst tema, mørkt tema eller blande det med de forskellige farver og materialer, du mener indfrier dine ønsker og behov. Der er ingen regler, når det kommer til indretning, så det vigtigste er, at du føler dig tilpas og hjemme.

Kom ind og sammensæt din sofa, sofabord, spisebord, spisebordsstole, tv-bord, skænk og det boligtilbehør, du mener skal være i din stue.

Møbler til soveværelset

Soveværelset er det første rum, du ser når du vågner, og det sidste du ser, inden du falder i søvn. Det har derfor stor betydning, at dit soveværelse er indrettet med den ro og varme, der gør dig tryg og du føler du kan slappe af i. Derudover har din seng en stor indflydelse for din nattesøvn.

Kom ind og tag en uforpligtende snak med en af vores sengespecialister. Her kan du måske komme nærmere på, hvordan du får den mest optimale og bedste nattesøvn med udgangspunkt i dine behov og præferencer. Der er et utal af muligheder for, hvordan du kan bygge din seng i forhold til type, fyld, temperatur, blødhed og hårdhed. Sidst men ikke mindst kan du pynte din seng med tæpper, puder og sengeramme, der giver et personligt præg på din soveplads. 

Din personlige indretningskonsulent i Nakskov

Hos din lokale Møblér i Nakskov kan du forvente et personale med stor erfaring, ekspertise og en endnu større passion for at give dig en god kundeoplevelse. Når du træder ind af døren i vores møbelbutik, har vi skabt vores forsøg på at give dig en inspirerende oplevelse af at gå rundt i butikken. I hver afdeling finder du indretningskonsulenter og specialister, der med glæde hjælper dig, hvis du måtte have spørgsmål, eller hvis du ønsker at få skræddersyet en indretningsløsning til din bolig eller virksomhed.

Du handler hos Møblér med Ullerslev Snedkerforretning

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Torbjørn Nielsen
Adresse:
Ullerslevvej 8, Ullerslev, 4900 Nakskov
Telefon:
E-mail:
CVR:
29492948

Åbningstider:

Man - tors*      09.30 - 17.00
Fre      09.30 - 18.00
Lør      09.30 - 14.00
Søn*       11.00 - 15.00

*Første søndag i måneden
*Lukket d. 7 juli samt d. 4 august